快捷搜索:  as  test  1111  test aNd 8=8  test++aNd+8=8  as++aNd+8=8  as aNd 8=8

亚美官网app:初一英语上册期末考试题及答案



英语上册期末考试题:

I. 听力部分

Ⅰ、听对话,回答问题

1 Q: Who’s on duty today?

A. Jim B. Lucy C. John D. Lily

Q: What colour are Mr Brown’s shoes?

A. White B. Blue C. Black D. Purple

Q:What’s the time now?

A. 11:15 B. 15:11 C. 11:30 D. 10:05

Q: Is Mike’s watch new or old?

A. New B. Old C. You亚美官网appng D. Nice

Q: What’s the number?

A.87235691 B. 87325691 C.87325693 D. 87915634

Q: What’s on the tree?

A. Pears B. Apples C. Bananas C. Oranges

Q: Whose schoolbags are these?

A.The twin’s B. The twins’ C. His friends D. His friends’

Q: Is Li Lei’s computer nice?

A. Trousers B. Yes, it is C. No, that isn’t D. Yes, it’s

Q: Is there a clock or a cup on the table?

A. Trousers B. A cup C. A clock D. A dog

Q: Where is Miss Li?

A. Under the chair B. Behind the door C. Not in the classroom D. In Class 6

Ⅱ、听录音,根据短文内容,在响应括号内打“ ”

In Tom’s family亚美官网app, we can meet _______ . (此空格不用填)

(亚美官网app )Mary Brown( ) Sue Brown

( )Jack Black( ) John Black

( ) Mary Black( ) Sue White

( ) Mimi( ) Tom Black

( ) John White( ) Maomao

( ) Tom Brown( ) Sue Black

II.笔试部分(共90分)

一. 单项选择(17分)

( )1.你想把你的同伙先容给妈妈,你亚美官网app应该说:_________.

A.Mum, this is Jim. B.Jim,this is mum.

C.Mum,Jim is here. D.Mum,where is Jim?

( )2.你想问师长教师几个问题,你应先说:_________.

A.Thank you . B.Sorry. C.Excuse me. D.Hi!

( )3.你认错了人时,应对对方说:_____________.

A.No,you aren’t. B.Thank you. C.Oh! Good. D.Sorry.

( )4.上午你在校门口碰到师长教师,你应说:______________.

A.Hello! B.Hi! C.Good afternoon. D.Good morning.

( )5.你到同砚家做客,同砚对你说:“Sit down ,please.”你应回答:__________.

A. Thank you . B.Yes ,I sit here.

C.OK.You sit down ,too. D. I’m here.

( )6.There is _____ “u” and _____ “m” in the word “must”.

A. an, an B.a, a C. a,an D.an,a

( )7.Is your bag new or old ?

A.Yes,it is . B.No,it isn’t. C.It’s new. D. It’s an old .

( )8.Lily, _____,please.

A.comes here B.goes there C.to go here D.come here

( )9.Who is not ____,do you know ?

A.here B.at here C.in here D.on here

( )10.What grade are you in ? We are in _________.

A.Class Two, Grade one B.Class two ,grade one

C.Grade One, Class Two D.Class Two, Grade One

( )11.What____ that in English?

A.are B.am C.be D.is

( )12.There are some apples_____the tree and a boy_____the same tree.

A.in,in B.on,on C.in,on D.on,in

( )13.Tom,here are your new trousers. Please___.

A.put on it B. put it on C. put on them D.put them on

( )14.__clothes____these?

A.Who’s ,is B.Who’s, are C.Whose ,in D.Whose, are

( )15. Mrs Green is _____mother .

A.Jim and亚美官网app Kate B.Jim and Kate’s

C.Jim and Kates D.Jim’s and Kate’s

( )16.WTO是指_________。

A、天下贸易组织 B、中国夷易近航 C、人夷易近币 D、信息技巧

( )17、_______is it? It’s a quarter_____ten.

A.What ,to B.What time, to C.Who, to D.What time ,in

二.情景交际 从B 栏中找出A栏中问句的应答语(10分)

A B

( )1.Whose are these? A. Is it in your desk?

( )2.Can you see what’s under it? B.Twenty—seven.

( )3.I can’t find my book. C. This way ,please.

( )4.What’s twenty—three plus four? D. I think they’re his.

( )5.Where’s Classroom Three? E. I can’t see.

( )6.This is my friend ,Li Lei. F. How do you do ?

( )7.How do you do? G.Thank you!

( )8.Welcome to China. H.Nice to meet you.

( )9.Is that a desk or a table? I. No,it is in Anhui.

( )10.Is Hefei in Hubei? J. It’s a table .

三.完形填空:(10分)

This is a picture 1 a bedroom. It’s 2 .There is 3 old photo of the family. Their father is 4 .He is 5 a white shirt. Behind him 6 their mother .She 7 young .The boy is 8 brother .They are in different(不合的) 9 . The twins sit on the floor .They 10 their parents.

( )1.A.in B.on C.of D.at

( )2.A.twins’ B.twins C.a twin D.the twins’

( )3.A.a B.an C.the D./

( )4.A.America B.American C.England D.Englishman

( )5.A.on B.of C.in D.under

( )6.A. / B.are C.sit D.sits

( )7.A.am B.look C.looks D.like

( )8.A.they B.them C.their D.theirs

( )9.A.class B.classes C.family D.families

( )10.A.look after B.look like C.look at D.look the same

四.涉猎理解:(10分) (A)选择填空:

I have some boxes. One is small . It’s blue . One is full(满的) of books .It’s red. The third is new. There is nothing in it . There are some old bottles in a big blue box. Today, I want to put the red box in the car, but I can’t carry it. My mother helps me. And she can put the box in the car.

( )1.I have_____boxes.

A.one B.two C.three D.four

( )2.I want to put the____box in the car.

A.blue B.small C.empty D.full

( )3.The____box is empty.

A.red B.small C.new D.blue

( )4.The red box is____,so I can’t carry it.

A.heavy B.light C.old D.small

( )5._____helps me put the red box in the car.

A.Father B.Mother C.Nobody D.My friend

( B )根据对话内容判断下列句子的正误,精确的写 “T”,差错的写 “F”.

Jim: This is an old photo of my family .Can you find which one I am in it ?

Li Lei: I think you are the one in the yellow sweater.

Jim: No,that’s my brother ,Tom.

Li Lei: Oh,I see. You are the baby in your father’s arms.

Jim: No,it’s my sister ,Kate.

Li Lei: Sorry, You are the boy in the blue coat.

Jim: Yes, you are right. The woman in the red dress is my mother.

( )1.Li Lei can’t find Jim in the picture.

( )2.Jim is in a blue sweater.

( )3.The baby is Jim’s brother.

( )4.Jim is Kate’s brother.

( )5.Jim’s mother is in red.

五.词汇( 10 分) A、根据句意及首字母提示写出单词:

1. This is not her blouse. I think the red one is h_______.

2. The old TV is black and w______.

3. Are these shoes m______? No, they aren’t yours.

4. Mr. Brown has two c__________,a boy and a girl.

5. I can’t f_______ my coat .Where is it?

B.用所给单词的适当形式填空:(5分)

1. Alice and I _____(be)good friends.

2. How many_________( people ) are there in your school?

3. It’s seven now. Let’s________( go )to school.

4. Are those your_________( box )?

5. Please look after _________( they ).

六.完成对话:(5分)

Kate: Hello, David.

David: _____,Kate. What ___ you see?

Kate: I can see ___ tree

David: What’s ___the tree? And what’s ____the sky?

Kate: There___ a cat. And there is_____ bird.

David: Is there a______under the tree?

Kate: Yes,_____is.

七:作文:(10分)

写一篇关于你一天做的事,要求:作文善始善终,安排慎密,语句畅通。

参考谜底

听力材料

Ⅰ、听对话,回答问题

1. A: Is Lucy on duty today?

B: No, Jim is on duty today.

2. A: Are Mr Brown’s shoes black or brown?

B: They are black.

3. A: Excuse me, what’s the time, please?

B: Let me see. Oh, it’s a quarter past eleven.

4. A: Is this watch yours, Mike?

B: Yes, it’s mine. It looks very new.

5. A: Hello, is that 87215693?

B: No, that’s wrong. It’s 87325691.

6. A: What can you see on the tree, Bill?

B: I can see many bananas on it.

7.A: Are these schoolbags yours, Tom and Jim?

B: No, they aren’t ours. They are the twins’

8. A: Li Lei’s computer is nice. Do you have one?

B: Yes, I have one , too.

9.A: Tom, what’s on the table?

B: A cup.

A: Excuse me. Tom! Do you see Miss Li?

B: Yes, I do. She’s in Class 6.

Ⅱ、This is a picture of Tom’s family at home. The one behind Tom is his mother, Mary Black. She looks young. Her dress is orange. Tom’s father, John Black is in a white shirt. He looks old. Tom has a sister. Her name is Sue. She is in a red blouse and a yellow skirt. A cat is in Sue’s arm. It’s a Chinese cat. Its name is Mimi.

II. 笔试部分:

一.1. A 2. C 3.D 4.D 5. A 6.C 7.C 8. D 9.A 10 .D 11.D 12.D 13.D 14. D 15. B 16.A 17.B

免责声明:以上内容源自网络,版权归原作者所有,如有侵犯您的原创版权请告知,我们将尽快删除相关内容。

您可能还会对下面的文章感兴趣: